.̴.̶.̵.̵.̴.̷.̶.̸_̶_̵_̶_̶_̴_̴_̴_̶_̸_̸_̶_̴_̶_̸_̸_̷_̷_̴_̷_̸_̴_̵_̵_̸_̷_̸‚̴´̷ ̴´̴ ̷´̷-̴-̴-̵-̸-̸-̷-̴-̷-̷-̷-̴-̴-̴-̸-̶-̴-̶-̶-̸H̶e̷j̴,̵.̸ ̵ ̶,̸.̴.̴ ̷.̴ ̷ ̴ ̸´̸,̶ ̵.̴.̵.̴ ̷ ̷⁄̷σ̵ ̵,̴.̸ ̵.̷ ̶-̴℘̶ ̷,̶.̴.̸ϑ̴.̵•̴ ̷,̵.̷ ̸~̸ ̶,̶ ̷"̴-̷-̴-̴-̸-̶-̶-̸-̸-̷-̵-̵-̵-̷-̶-̵-̵-̶-̶`̴ ̵`̵ ̶`̷ ̸‚̸_̸_̷_̷_̸_̶_̸_̷_̴_̵_̴_̷_̵_̵_̷_̵_̴_̴_̸_̷_̸_̴_̸_̶_̵_̶_̷_̵.̴.̴.̸.̴.̷.̸.̸.̴

tisdag 27 augusti 2013

Brevkonversation med musikfirman thomann.de (Opublicerat inlägg från 2011)


Helt fast i tvångsmässigt beteende... Kastar bort mitt liv på fullständigt kollriga grejer! Här t.ex. . ,... en brevkonversation angående en teknisk pryl som behövs i en (min) studio, en patchbay. Faktum var att det blev fel ytterligare en gång... men hörde inte av mig då, förstår att jag inte kunde skicka tillbaks också den och be om ett nytt tredje exemplar från samma firma. Så nu har jag en patchbay som jag måste sälja igen på blocket, uhh... . . .
Jag har köpt denna pryl 5 gånger från 3 olika affärer... (beställt in hämtat ut och hållit på). Alla har dom haft någon liten repa eller så.. . Kanske den vi pratar om i brevkonversationen inte ens var begagnad, fast som bara jag tyckte det såg ut som?!.. Har antingen nu sålt eller returnerat var och en av dessa patchbays. Även den sista som jag trots allt valt att behålla,, har faktiskt ett litet hack´ den också! Det är svårt, ,måste komma över sånt där!!... .. . Den här "skadan" är inte på frontpanelen så den syns inte då den sitter inskruvad i effektracket. Jag måste försöka tämja mitt tvångsbeteende. Detaljen får inte gå före helheten!!!! Det är väl bättre att jag kommer igång med komponerandet igen istället va, maX?!?!?!?!?!?!?!? ...som jag faktiskt försöker med, trots demondepressionen.


Här är den fjärde och i mina ögon defekta patchbayen... Jag blev så über-irriterad, inte nog med att det var avskavd färg!.. Utan det var på självaste varubeteckningen, alltså Namnet: Samson Patchbay+.
Ni må tro att jag blev tokig när jag såg det!! Jag Läser.. . Patchb- -  ?!?!?!? VA!!??!!!! En Patchb- - ! Vad är det för något??!! Det är ju en Patchbay jag köpt inte en Patchb- - ........ Var ÄR A:et och Y:et?? ... ... patchbAY ........Aja,.. ~mummelering..
(Jahaja, märkte att den på bilden är den tredje jag köpte, då var P:et bort skaft (alltså en -atchbay) + någon skråma till.. .)


Och Korg Kaossilatorn hade detta serienr. *********** , där en 1:a och en 3:a kom efter varandra i sifferföljden..., så den kan jag inte heller behålla!!! ; - /  En Kaossilator har jag oxo redan, men en kväll då jag hade tagit min ångestmedicin Lyrica så var jag så sluddrig i fingrarna så jag tappade en kontaktadappter på dess styryta och så det blev ett... ? . . just det ETT HACK som man känner med fingertopparna varje gång man spelar med den! Ack och jäVla vE. Den här pedanteri-demonen är hemsk. Det hemska är att; har man bestämt sig att verkligen hitta ett perfekt exemplar av någonting men misslyckas... så blir tvånget bara värre och värre efter varje misslyckat försök, då man egentligeN borde bli istället övertygad om att det finns inte något helt repfritt exemplar. Men man blir ALLTSÅ som ännu mera besatt av att jaG skall minsann hitta ett exemplar, det måste finnas!!!  -Ja, det är sjukligt. Och så där håller det på i stort & smått, livet kan bli vansinnigt omständigt att leva. ///Jag skrev ungefär samma mening ? ser jah, här ovan två gånger,, a, ni märker ju...

Om någon vill köpa en Patchbay så... Ni som möjligen är intresserade, vet vad den är till för så jag förklarar inte det ingående här. Kortfattat; man kopplar ihop all annan studioutrustning via denna.. . Den har en sorts "nyckelfunktion-position" i en musikstudio.

• Samson patchbay+  800kr - Nypris 1200kr    ( Den är ju helt ny förutom det förhatliga bortskrapet av a & y. )
• Korg Kaossilator  1400kr    ( Helt ny, fast ett ondskefullt serienr. ) (OBS! Går ej att köpa längre, har skänkt bort den till en visat musikalisk brorson.)

Jag bjuder på frakten.



>>!!OBS!!<< Brevkonversationen läses nedifrån och upp!.. . scrolla ned... .. . .. ...
Den tyska musikfirman thomanns svar har jag färgat grå för att skilja på textmassan. Konversationen gäller den andra "patchen", köpt 2011... .. . Denna plåtlåda som jag kom att köpa 5 gånger, innan jag tillslut fick lov att vara på något vis nöjd.
Vad gäller patchbayen i brevet så hade så pass osynliga repor, som inte en normal människa noterar.. Och jag tror säljaren på företaget var normal.. så det slutade med att jag faktiskt satt och repade produkten själv så att dom (osynliga)reporna verkligen skulle synas! ,så att dom nere iTyskland kunde se dem! . ...n,  förstå, vilken karusell!! Kändes sjukt, men jag kunde bara inte behålla den........

Och annat & lika O.S.V.

Nnär jag skall köpa böcker i fysiska butiker, det är vidrigt, jag måste gå igenom varje exemplar och se att dom är limmade på rätt sätt o.s.v. kolla ryggen å fram och bak,,, man blir tokig av det där. Tillslut har jag betett mig så jäkla underligt att jag blir tvungen att lämna butiken utan någon bok alls, kan omöjligt se kassörskan i ögonen efter en sådan där hemsk ritual! Handlar helst på antikvariat, för då hör det lixom till att det är repor och då kan jag "köpa" det...,reporna+boken.
Den här problematiken var en av "dropparna som kom bägaren att rinna över" faktiskt... när jag sökte mig till psykiatrin vintern 2007-08.
>>> Mamma råkade tappa en bok som jag hade köpt så att den fick ett fruktansvärt "hundöra", lr hundöra, kanten blev helt demolerad. DEN bokEN, hade jag fått gå igenom hela storStockholms alla större Akademibokhandlar samt de stora varuhusen för att hitta ett fulländat exakt precis helt perfekt exemplar av. Det var Sanna Ehdins bok>> "Sluta Kämpa Börja Leva" . . Den hade blivit så värdeladdad denna bok så den var som en -`helig gral´- för mig. Så när jag såg den falla mot golvet gick jag sönder.
Kan säga att jag alltså gick igenom alla böcker på en lastpall kanske 120 böcker,,av boken. Sedan då jag kokhet av möda fan en "aspirant" ..till att möjligen köpas så ställde jag undan den i en annan hylla långt där ifrån. Jag gjorde om samma procedur i alla de andra bokhandlarna, >> gick igenom böckerna och ställde undan bakom böcker i en helt annan hylla. >> Och lämna bokhandeln alltid smått svettig av ansträngning och med undrande blickar på mig.. .  Vidare så memorerade jag och noterade hur nu kanske tillslut 5 st lika perfekta böcker såg ut och valde då EN (av då inte omöjligt 500st genomgångna). Det kunde ta ett par månader att köpa en bok, åka fram och tillbaks hit och dit. En procedur som inte alls stod i proportion till en sådan handling, det att köpa en bok. Rent vansinne, med andra ord.
Jag är fortfarande totalt slav under fixa idéer och tvångsperfektionism och ofta som sagt gällande saker där perfektion är helt onödigt, noggrann kan man vara om man skall bygga en rymdraket men inte med att söka se.. . osynliga repor.. som inte har någon påverkan på själva funktionen. Sånt här tar de levande livet ifrån en, helt klart. Och jag kan ännu ej ta i S. Edihns bok utan att känna mig helt förstörd.. . och en stark sorg och nästintill medlidande..för denna ...saK.. denna BOK... Det var förstaupplaga också,. .  har inte gett mig i kast att försöka ersätta den utan jag bara försöker förtränga och gå vidare med alla mina andra nojor som jah har. Får försöka "släppa" vissa saker ..inte golvet dock! höhö......... men den får stå där, den står där i bokhyllan, och värker... ack acK´ ååååh.. . blir... .. .  så `~ ´ .

Den där boken.. var ungefär ett sista försöka att på egen hand minska psykstressen.. . Men den stressen var av för existentiell och neuropsykiatrisk art så jag fick vända mig till psykiatrin, som jag tillslut "förstod" även kunde vara till för mig.



/Men nu var det denna,, "Patch".. det handlade om. . .  -NEJ, ni behöver inte läsa brevkonversationen, hemskt ältande, riktigt tjatigt faktiskt, ville bara belysa denna problematik. Scrolla ner, för första brevet... .. .




2011-11-25
Svara ▼
Max Wallin
Till sc.cc@thomann.de
-Nja ja,. . Johan... Det var ju en bytesorder, förut i somras... men då fanns det ingen att byta mot, den var slut i lager... Men jag lägger en beställning på vanligt vis och hoppas att denna patchbay inte tidigare redan varit såld och testad vilket den förra var!

Tack ändå/ Max W

Subject: AW: Kd 4245684. OK, då försöker vi igen!!
Date: Tue, 22 Nov 2011 10:42:47 +0100
From: sc.cc@thomann.de
To: maxwallin@hotmail.com

Hej Max,

Tack för ditt mail. Tyvärr fungerar inte det. Vi kan endast kolla produkterna i de fall det handlar om bytesordrar, dvs när returen kommer hit kollar vi den nya innan den skickas. Detta pga att dessa ordrar görs manuellt. Om du skickar en beställning via vår hemsida så går dom genom systemet automatiskt och vi har ingen manuell uppföljning på detta så det går tyvärr inte.

Best regards / Vänliga hälsningar,

Johan Lindh

Service Customer Care
________________________________
Musikhaus Thomann e. K.
Hans-Thomann-Straße 4
96138 Burgebrach
Tel.: +49(0)9546 / 9223-476
Fax: +49(0)9546 / 9223-8399
E-Mail: sc.cc@thomann.de
Internet: www.thomann.de
________________________________

Musikhaus Thomann
Inhaber: Hans Thomann
HRA Bamberg Nr. 8988
Diese E-Mail enthält vertrauliche und/oder rechtlich geschützte Informationen. Wenn Sie nicht der richtige Adressat sind oder diese E-Mail irrtümlich erhalten haben, informieren Sie bitte sofort den Absender und vernichten Sie diese Mail. Das unerlaubte Kopieren sowie die unbefugte Weitergabe dieser Mail ist nicht gestattet.

This e-mail may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail inerror) please notify the sender immediately and destroy this e-mail. Any unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden.



Von: Max Wallin [mailto:maxwallin@hotmail.com]
Gesendet: den 14 november 2011 15:44
An: Service Customer Care
Betreff: RE: Kd 4245684. OK, då försöker vi igen!!

Igen Johan, hej!

-Ja, då var det dags att göra den där beställning.. igen. Mina önskemål enligt våran brevkonversation (från i somras) här nedan var då att varan jag köper måste vara i ett totalt oanvänt skick.

Beställningen gäller nu: 1st Samson S-patch Plus och 1st Korg kaossilator m.m.

Och jag gör beställningen som vanligt via Thomanns hemsida.. . Och kanske du kan göra en notis i min kundprofil innan, där det står att jag är noggrann med att jag föredrar att få fina exemplar & just >>oanvända produkter.

Ok, ha det bra i novembermörkret!

MVH/ Max Wallin

From: maxwallin@hotmail.com
To: sc.cc@thomann.de
Subject: RE: Kd 4245684
Date: Wed, 6 Jul 2011 11:59:27 +0200

Hej!

-Nej kan tyvärr inte vänta. Åker till Gotland nu, kommer ej att vara hemma. Jag får "börja på ny kula" till hösten med att bygga upp min ljudstudio...
Önskar att få beloppet insatt på mitt personkonto i Nordeas bank: Max Wallin 720420-**** , clearingnr. 3300
Tack igen Johan!

Vänligen/ Max W

Subject: Kd 4245684
Date: Mon, 4 Jul 2011 08:52:20 +0200
From: sc.cc@thomann.de
To: maxwallin@hotmail.com

Hej Max,

Tack för ditt mail och informationen. Anledningen till att vi vill att man skriver med en beskrivning är att vi har begränsat med plats på kundprofilen. I detta fall är det dock inte helt nödvändigt då det var ett fel av mindre karaktär (alltså inte maskinella fel där händelsebeloppet bör förklaras). Jag har krediterat fraktkostnaden då returen kommit hit. Pengarna står tillgodo. Jag ser tyvärr att den är restnoterad till 15/7. Vill du vänta på den? Jag kommer bli informerad när den kommer hit och tar den då direkt till teknikerna. Säg till om du hellre vill ha pengarna tillbaka.

Best regards / Vänliga hälsningar,



Johan Lindh
Customer Care

Musikhaus Thomann e.K.
Phone +49 9546 9223 476
Fax +49 9546 9223 8399
sc.cc@thomann.de
Musikhaus Thomann
Inhaber Hans Thomann
Treppendorf 30
96138 Burgebrach
HRA Bamberg Nr. 8988

**** Please always state your customer number and the number of the order when writing to us ****
***Due to the high volume of emails, please do not delete any information when replying to this message***
***Please don´t change the headline***
P Please consider the environment before printing this e-mail



***** Confidentiality Statement/Disclaimer *****
This message and any attachments is intended for the sole use of the intended recipient. It may contain confidential information. Any unauthorized use, dissemination or modification is strictly prohibited. If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately then delete it from all your systems, and do not copy, use or print. Internet communications are not secure and it is the responsibility of the recipient to make sure that it is virus exempt. The company/sender cannot be responsible for any unauthorized alterations or modifications made to the contents. If you require any form of confirmation of the contents, please contact the company/sender. The company/sender is not liable for any errors or omissions in the content of this message.



Von: Max Wallin [mailto:maxwallin@hotmail.com]
Gesendet: den 1 juli 2011 14:49
An: Service Customer Care
Betreff: RE: Kd 4245684

– J☼han

Tack så oerhört mycket för din förståelse angående mitt problem! . ..Det ÄR hemskt att man kan hänga upp sig på sådana här saker, jag försöker komma över denna tvångsmässiga perfektionism, men det är svårt... Jaja, . Har nu skickat ned tingesten tillbaks till Burgebrach. Fyllde i reklamationsblanketten.. . förklaringen ? tja,. Att jag önskade byta den framgick ju,.. . Men ingen detaljförklaring liknande i mail-kontakten med dig.. Menar; Jag har ju redan beskrivit det för företaget Thomann d.v.s. just, Dig! Någon sorts direkt-länk borde ni väl egentligen ha så man slipper ta det i två omgångar dels en på svenska och sedan allt en gång till i engelsk översättning. Jag hänvisade helt enkelt till>> ..Johan Lindh på Customer Care, Sweden... som jag skrev. Men dom hör nog inte av sig. Mitt meddelande var tydligt. . . Dock när dom tittar på produkten på de mindre tydliga reporna börjar dom kanske undra. Men så kan det vara,, ska det vara nytt så ska det vara nytt.

Här är kvittot också, det blev hela 335 kr!! Packade så litet och lätt det bara gick med ändå bibehållen transportsäkerhet. Men ändå alltså, 335kr... Det blir ju lite galet när fraktsumman börjar närma sig (och ibland överstiger) värdet på själva varan va!.. .

Jo,. och tack för att du "satt en notis" på mitt konto att dom skall granska den nya patchen innan dom skickar den! : )

☼ Jag öskar dig en strålande sommar ☼

Vänligen/ Max Wallin

Subject: Kd 4245684
Date: Tue, 28 Jun 2011 15:12:10 +0200
From: sc.cc@thomann.de
To: maxwallin@hotmail.com

Hej Max,

Tack för bilderna och informationen. Jag håller med om att detta ser misstänkt ut och därför behöver du inte stå för kostnaden. Jag har satt en notis på ditt konto där jag ber den som bokar den nya ordern kolla produkten innan den skickas så att det inte blir likadant igen. Du kan skicka den enligt följande.

Vad du ska göra är att skicka produkten tillbaka till Thomann med posten. Packa produkten så bra som möjligt för att undvika transportskador. Inkludera även orginalförpackning och eventuella tillbehör. Följande adress gäller.



Musikhaus Thomann
Treppendorf 30,
96138 Burgebrach
Germany

Bifoga en lapp med din kontaktinformation, en utförlig beskrivning av felet (gärna på engelska då vår reklamationsmottagningspersonal endast kan tyska och engelska) och en kopia på fakturan.

Vi betalar för leveranskostnaderna i detta fall men du måste använda postens billigaste leveransmetod och försäkra leveransen. Skulle det inte vara möjligt att försäkra paketet så är det viktigt att du ber om ett kolli-id för din egen skull så att du kan spåra paketet vid behov. Du kan skicka kopian av kvittot från posten till oss via e-mail så krediterar vi dig beloppet och även inkludera dina IBAN- och BIC-koder om du vill ha beloppet utbetalt till ditt bankkonto. Om den totala frakten skulle kosta mer än motsvarande 35 euro så vill vi att du kontaktar oss innan du skickar returen.

Inom 30 dagar från fakturadatum kan vi byta produkten eller ge dig pengarna tillbaka enligt följande regler:

# Produkten måste vara i nyskick utan repor/bucklor
# Manualen utan "hundöron"
# Inga skador på orginalförpackningen.
# Alla tillbehör och eventuella sladdar bifogade.

Om dessa krav inte möts eller att 30-dagarsperioden har gått ut kommer vi istället att reparera produkten för dig.

OBS! Om enheten kommer repareras så ber vi dig vara beredd på att det kan ta 3-4 veckor från det att vi mottagit returen till att vi kan skicka tillbaka den till dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hjälpa dig med en ersättningsprodukt under den tiden.

Endast reparationsinformation: Skulle det vara så att våra servicetekniker skulle bedöma att du själv orsakat felet eller att felet uppstått pga någon förbrukningsdel (lampa, batteri, rör etc.) så kan vi inte reparera den under garanti och måste debitera dig för reparationen och frakten + felsökningskostnader.

Jag tror inte att så är fallet men är skyldig att på förhand informera dig om detta.

Best regards / Vänliga hälsningar,



Johan Lindh
Customer Care

Musikhaus Thomann e.K.
Phone +49 9546 9223 476
Fax +49 9546 9223 8399
sc.cc@thomann.de
Musikhaus Thomann
Inhaber Hans Thomann
Treppendorf 30
96138 Burgebrach
HRA Bamberg Nr. 8988

**** Please always state your customer number and the number of the order when writing to us ****
***Due to the high volume of emails, please do not delete any information when replying to this message***
***Please don´t change the headline***
P Please consider the environment before printing this e-mail



***** Confidentiality Statement/Disclaimer *****
This message and any attachments is intended for the sole use of the intended recipient. It may contain confidential information. Any unauthorized use, dissemination or modification is strictly prohibited. If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately then delete it from all your systems, and do not copy, use or print. Internet communications are not secure and it is the responsibility of the recipient to make sure that it is virus exempt. The company/sender cannot be responsible for any unauthorized alterations or modifications made to the contents. If you require any form of confirmation of the contents, please contact the company/sender. The company/sender is not liable for any errors or omissions in the content of this message.



Von: Max Wallin [mailto:maxwallin@hotmail.com]
Gesendet: den 28 juni 2011 13:55
An: Service Customer Care
Betreff: RE: Kd 4245684

Hej igen
... Jag är så fruktansvärt trött i hjärnan, här är bilder... Orkar inte med det här,, ORDEN??? .. . eeeh, kan skriva i alla fall att ... som ni ser var även förpackningen ,frigoliten sönderbruten vilket INTE kan bryta sönder sig själv liggandes nedpackad i kartongen!? Eller hur? Så den har varit öppnad och prov-patchad av några ungar med dålig motorik som gång efter annan missat ingångarna så att det också repat bort färg på den vita tryckta färgen på framsidan. Men JA, det är >>millimeter skador<< vi pratar om, meN i släpljus så gnistrar dessa repor till, vilket stör mig å det grövsta. När man hade tänkt sig få en vara direkt ifrån fabriken.. Och du pratar om någon skyddsfilm, där fanns aldrig någon sådan. Förutom en större "plastpåse" (som syns på fotot)..om nu det är en skyddsfilm?..

Jag försökte dom första dagarna att stå ut med denna produkt, strök försiktigt bort de ränder av någons naglar som lämnat spår efter sig när denne hade koppla om patchens olika lägen... Men hacken på den vita färgen och reporna efter telekontakterna förblir kvar. Och mina negativa tankar angående detta förblir definitivt kvar.. så jag tål inte se denna sak.

Detta är en patchbay som redan har sålts och prövats av någon annan... Som då sänt tillbaks den på 30-dagars öppetköpet, (eftersom denna person antagligen inte har förstått hur en patch fungerar!) Och som nu sålts som ny.. till mig, som råkar ha ett eXtermt detaljseende, som ibland (som i detta fall) plågar mig.... Vems är felet?? -Pja, hade jag varit normal så hade inte detta varit något problem. Jag hade patchat på och troligen repat den många gånger till genom åren och inte brytt mig ett endaste dugg. Men å andra sidan Skall man från början kunna få köpa en garanterat ny produkt om det nu inte uppges något annat. Vilket jag har full rätt till, tycker jag.. . ?

Jag hoppas ni har förståelse för min problematik.

Vill helst slippa fraktavgift, och egentligen få en NY "direkt ifrån fabriken".. . Annars går öppet köp bra också... tack.

Vänligen/ Max W

Subject: Kd 4245684
Date: Wed, 22 Jun 2011 17:49:10 +0200
From: sc.cc@thomann.de
To: maxwallin@hotmail.com

Hej Max,

Tack för svaret. Jag förstår. Det enda är att utan bilderna kan vi inte avgöra vad som gäller och då åker du automatiskt på att bekosta returfrakten själv. Om du kan skicka bilder och vi avgör att vi gjort ett misstag och skickat något som inte skulle skickas så står vi för returen vilket är avsevärt bättre för dig så jag skulle nog ändå vilja att du först skickade bilderna. Det kan naturligtvis vara så att du kanske är överkänslig (saknar ett bättre ord) mot fraktmärken och då kan vi ju inte göra något men skicka gärna bilden/bilderna så får vi se vad vi kan göra.

Best regards / Vänliga hälsningar,



Johan Lindh
Customer Care

Musikhaus Thomann e.K.
Phone +49 9546 9223 476
Fax +49 9546 9223 8399
sc.cc@thomann.de
Musikhaus Thomann
Inhaber Hans Thomann
Treppendorf 30
96138 Burgebrach
HRA Bamberg Nr. 8988

**** Please always state your customer number and the number of the order when writing to us ****
***Due to the high volume of emails, please do not delete any information when replying to this message***
***Please don´t change the headline***
P Please consider the environment before printing this e-mail



***** Confidentiality Statement/Disclaimer *****
This message and any attachments is intended for the sole use of the intended recipient. It may contain confidential information. Any unauthorized use, dissemination or modification is strictly prohibited. If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately then delete it from all your systems, and do not copy, use or print. Internet communications are not secure and it is the responsibility of the recipient to make sure that it is virus exempt. The company/sender cannot be responsible for any unauthorized alterations or modifications made to the contents. If you require any form of confirmation of the contents, please contact the company/sender. The company/sender is not liable for any errors or omissions in the content of this message.



Von: Max Wallin [mailto:maxwallin@hotmail.com]
Gesendet: den 22 juni 2011 15:12
An: Service Customer Care
Betreff: RE: Kd 4245684

Hej Johan!

Kanske det är så att jag ser fel som inte andra ser... möjligen att det är så? Jag är för stunden för deprimerad för att orka joxa med bildbevis. Ge mig bara en adress så skickar jag iväg den på de 30 dagars öppet köp som Thomann har. Ok vi säger så... Jag sänder tillbaka den(och får pengarna tillbaka) för jag har ångrat mig, så får ni sälja den som ny till någon annan, för den är ny... En "rock n roll människa" skulle inte ha några som helst problem med dessa små mikroskopiska märken men det har således jag. För ett vanligt öga ser den helt fin ut men för mitt öga är det inte bra, tyvärr.

Ge mig en adress,.. . och skall jag fylla i den där gula lappen som skickades med patchbayen?

Som upplysning kan säga att jag köpte en likadan patchbay av er tidigare men den var packad så illa att de telekablar jag hade beställt till.. . hade en gjort hål i kartongen, var vid ett riktigt grovt skavmärke uppstått! Så jag fick sätta in en annons på blocket och sälja den.

Vänligen/ Max W (tvångsperfektionisten)

Subject: Kd 4245684
Date: Tue, 21 Jun 2011 12:51:28 +0200
From: sc.cc@thomann.de
To: maxwallin@hotmail.com

Hej Max,
Det var tråkigt att höra. Det är dock inte troligt att det är en B-stock du fått för vi har inte fått någon retur på denna modell på väldigt länge så det är snarare någonting som orsakats i produktionen av produkten såvida det inte är någon skyddsfilm som måste avlägsnas. Vi skulle som första steg behöva ett par bilder som visar skadorna. Jag behöver även informera dig om att man har rätt att ångra sig inom 30 dagar från mottagandet och förutsatt att man skickar tillbaka produkten i nyskick så får man fullt belopp tillbaka. Den säljs sedan som ny igen. Är det däremot några skador på den så får man inte fullt belopp tillbaka och den säljs sedan som B-stock. Detta är att jämföra med att köpa en gitarr från den lokala musikaffären där gitarren hänger på väggen. Även den säljs till nypris. Den enda skillnaden är att vi skickar produkterna över hela världen och inte bara har produkterna i butik. Detta är bara som information.
Best regards / Vänliga hälsningar,

Johan Lindh
Customer Care
Musikhaus Thomann e.K.
Phone +49 9546 9223 476
Fax +49 9546 9223 8399
sc.cc@thomann.de
Musikhaus Thomann
Inhaber Hans Thomann
Treppendorf 30
96138 Burgebrach
HRA Bamberg Nr. 8988
**** Please always state your customer number and the number of the order when writing to us ****
***Due to the high volume of emails, please do not delete any information when replying to this message***
***Please don´t change the headline***
P Please consider the environment before printing this e-mail

***** Confidentiality Statement/Disclaimer *****
This message and any attachments is intended for the sole use of the intended recipient. It may contain confidential information. Any unauthorized use, dissemination or modification is strictly prohibited. If you are not the intended recipient, please notify the sender immediately then delete it from all your systems, and do not copy, use or print. Internet communications are not secure and it is the responsibility of the recipient to make sure that it is virus exempt. The company/sender cannot be responsible for any unauthorized alterations or modifications made to the contents. If you require any form of confirmation of the contents, please contact the company/sender. The company/sender is not liable for any errors or omissions in the content of this message.

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: NC-Sync [mailto:ncsync@thomann.de]
Gesendet: den 20 juni 2011 18:48
An: Service Customer Care
Betreff: Kundenmitteilung über Thomann Kundencenter (ncjid 14002196)

Ein Kunde hat über den Thomann Kundencenter im Internet eine Mitteilung hinterlegt.

Mitteilung an: SERVICE CENTER CUSTOMER CARE

Mitteilung des Kunden:

Hej, tänkte höra om det blir mycket krångligt men,… Ni får ursäkta mig, men jag hänger upp mig på sådana här saker. Jag köpte en patchbay av er för några dagar sedan… Undrar nu om man kan få byta till ett annat exemplar. Detta ex. är ju begagnat! Det har repor av telekontakter på framsidan. Menar, när man köper en Ny vara vill man ju ha en Ny! I så fall får dom på Thoman ha en ruta där man kan kryssa i om man står ut med att köpa ett demoex. Jaja, måste jag skicka den till Tyskland eller har ni någon plats i Sverige jag kan sända den till? Vilken adress? Och är det jag som betalar frakten? Ni har ju ett öppetköpgaranti..? Jag vill alltså bara byta den, till en garanterat NY, oanvänd produkt.

Vänligen/ Max Wallin

Skulle även kunna lägga till följande till en ny leverans… ? • K&M 19685 178.66 sek. • THON RACKBLENDE 2HE U-FORM 45.49 sek. • THON RACKBLENDE 1HE FLACH 32.36 sek.

Name des Kunden: Wallin Max
Kundennummer: 4245684
EMail-Adresse: maxwallin@hotmail.com
Telefon:
Mobil: 0046/737201495



måndag 19 augusti 2013

En "vaggvisa" av Richard D James *





Framfört på "Barbican" ? ..London, den 10 Oktober 2012.


En liten "vaggvisa" (..nä, det går ju inte låta bli att skämta om) av Richard D James... Flygeln är alltså upphängd i vajrar och pendlar tvärs över hela scenen.. fram och tillbaka. ..Och på så vis åstadkoms här en mekanisk dopplereffekt.. Alltså när en klangkälla närmar sig och avlägsnar sig lyssnaren. Detta fixas ju vanligtvis enklast i musikstudion... då det är mycket lätt att panorera ett ljud mellan högtalare och få det inspelat... Men nu är det minsann på riktigt! "Skall det vara så skall det." . . .

Pianosträngarna anslås i vanlig ordning mekaniskt, men styrs/spelas digitalt.. från en annan plats i rummet. I och för sig skulle han ju kunnat sitta med uppe i gungan och spelat oxo vilket hade varit ännu klämmigare! (hö he hi) Meneeee... .. . det kan man ju inte begära kanske..?  –Nä.

 . . .Mycket fin gles melodi...

jha,.

God natt allt * . . .nu...då.. .


&


Här en härlig bild jag fann på tumblr.








Dom tänkte väl, bäst att ha ett riktigt kritvitt täcke så man ser alla kryp som kommer krypande.. .
Förresten ser det ut att vara en rätt så kuslig skog, inte alls något härlig... mh,. . tänk så det kan svänga(vagga) i hur man först tycker Om något, sedan - Ej inte/. 

Fler av mig framgallrade bilder kan ses på min TUMBLR om intresse finns.


. ..och sov gott.




söndag 11 augusti 2013

Trädgården... under Skanstullsbron. .. +/– 0



(offesiellt Trädgården-foto) (Och jag hann gå hem innan det blev så där mörkt.)

Försökte gå ut... på stället `Trädgården´, det var en hemsk halv-kväll.
Först hade jag åkt in till stan för att se på ett skrivschatull (1800-tals pryl) på Auktionshuset Metropols visning, Sveavägen, sedan så promenerade jag genom hela stan till söder.. och lite som av ett planerat infall så gick jag in där, då på, den av många hyllade ~favvoklubben~ under Skanstullsbron.
Man står sig rätt så bra på gröt-frukost men.. . tillslut blev... a, bara satt där som en marmorstaty som i.o.f.s. gungade oavbrutet på än det ena å än det andra knät.

...Så!..?

Kom det fram en ett väldigt stiligt exemplar och satt sig bredvid mig... -Om det går bra?.. hon sa +... Du verkar så speciell... -Mhm?... En staty med Redbacksskor, grå något för korta manchesterbyxor, turkos,blå,röd-rutig flanellskjorta(med papper och penna i bröstfickan), lila T-shirt under, beige solhatt och filmjölkschilisåsfärgade tonade plastsolglasögon å ena handen uppe i ansiktet hela tiden. Den andra handen på den tegelfärgad väskan där den ljusblå jackan låg nedvikt. Och i skallen ungefär en loopad tanke.. > Skall jag stanna eller skall jag ? < Det var den tanken som gav det där "speciella" uttrycket.. antar jag? ((Kläderna var typiska sådana där "springa runt på stan och uträtta ärenden med å sedan direkt hem", med undantag från solglasögonen. Inte för att man måste ~klä ut sig~ för att gå ut, men ni förstår vad jag menar? Man kanske som >singel< borde vilja göra lite intryck,, fast det gjorde jag tydligen.. lite?.. 5cm för korta aningen flaggiga byxben kanske var ett + istället för – ? Har noterat att man alla fall får något lätt över sig i stegen, när man går, när man har lite för korta byxor, vilket kan vara till min fördel... just nu, i segheten.))
.. .

"Stanna eller..."

Slutade hastigt att tänka på den frågan, nu hade jag ju stannat... och byggde direkt upp ett motvärn mot underliga frågor från henne. Hon hade en stor öl med sig, jag hade inte köpt någonting på 2 timmar där, tyckte det kändes väldigt svårt att gå fram till en av barerna 7 meter bort... Å andra sidan så har det gjorts en  UNDERSÖKNING (helt onödig sådan förresten, att lägga statliga forskningspengar på en sådan självklarhet!)...att man blir lika fumlig i tankeverksamheten på att sova dåligt och att vara alkoholpåverkad, jojo, så vi var väl på ungefär samma nivå (fast det är ju gratis med sömnbrist). . . . . . . .

• Sa själv.. "-Har lite svårt för dom där basala frågorna" . ..men hon ställde inte dom frågorna(!?), det var snarare jag som självmant drog upp frågorna, (typ: vad gör du/ bor du/ mår du?) jag min idiot. Nä, ? hon höll sig faktiskt i nuet. Vad heter du? Och vad har du gjort idag? -Jag heter Max och har varit på Auktionshuset Metropols visning och kollat på ett skrivschatull från 1800-talet. Vad hette det? -Ett skrivschatull.. skriv-s-c-h-a-tull textade jag "scha! ", (volymen hade nu blivit lite högre, som jag misstänker att DJ:n med mig i siktet skulle med bassfrekvensen lösa upp min stelnade kroppsställning?, hon(DJ:n) tittade på mig i alla fall, när hon kaxigt höjde volymen.)

...Meh..

Men jag ledde alltså själv in våran konversation på de ämnen jag absolut inte ville prata om.. . ord som smärta,, att vi har alla våran beskärda del... men ibland säkerligen subjektivt upplevas ännu värre beroende på... det å det, å "livs-upplevelsvinkel", å då kan smärtan nog vara värre för vissa än för andra, smärttrösklar och,, jaja.. . och så där höll jag på!? På den egentligen milda frågan: Var det länge sedan du gick ut? (...eftersom jag tedde mig så ansträngt/smärtsamt.) ..Kunde ju bara ljugit eller sagt; ja-nä det var väl ett tag sedan... och börjat prata cidersorter i baren.. . Men då drar jag igång en fruktansvärd redovisning... Länge sedan jag gick ut???? Alltså, om jag skulle träffa någon vän här så.. Om man inte har setts på en månad kan man ju säga att.. Varför? -Jag har målat en tavla.. om man varit borta ett år så; ah du förstår, har hållit på och spelat in en CD, det tog lite tid och snickra på den.. du vet... Och om>> 5år, då måste man minst säga att>> JAG HAR SKRIVIT EN BOK... -Mhm,. . en djup boK. OK, tungt, suttit och filosoferat ja...oK okej. Men om man då som i mitt fall varit borta från "vän-världen" i över 10 år, då börjar det bli lite knivigt vad man skall säga vad man har pysslat med! >> -Så, DU, Max Har Inte Gått Ut PÅ 10 ÅR!!??  (Det är då man blir en marmorstod med vickande fot,. ) -JO,JAG har eeeeeeeeeeeeeeh grundat en religioN, andlig transformation och tänkte presentera den vägen till klarhet i ett allkonstverk, en film/Bok/Symfoni/filosofi, ett livskonstverk... (En PSYKOS, men det behöver man inte säga). Skrivschatullet jag var och tittade på idag gjorde jag i egenskap av 'rekvisitör' jag har väldigt många arbetsroller som tar tid, minst 33 parallella jobb i lilla mig, det blir väldigt tUngt, såeeeh därför har jag inte varit ute på över 10 år >> i min bästa festungdomsålder << .


Och hade jag sagt att jag inte tjänat en krona på mitt uppoffrande räddavärldenprojekt så skulle väll Annett, eller var det Britt-Inger,,som hon hette, (minns inte)...fallit baklänges ty hon pluggade ekonomi och finans!... .. .  Konstigt att jag skulle dra till mig en sådan pengar/moderat-tjej?!?!... Näh ,fördom hon behöver väl inte varit moderat för det,. Helt klädd i tajt svart från tå till topp, å på det explosiv-blont hår. 
Hår, vi kunde väl pratat hår bara.. . Varför gav jag henne inte en komplimang? -Hur har du lyckats att få en sådan inneboende lyskraft i ditt hår Annett , det är ju inte klokt vad du skiner!!! Du ser radioaktiv ut haha,, O.s.v. ...Du, vet du om, om dom har slutat sälja Hennas neutrala inpackning, den färglösa? Håret blir så ovanligt tjockt av henna va? Men man vill ju inte (längre) (kanske) ha den där typiskt röda nyansen... Klart dom har ju en kastanjebrun variant... -Jasså, du tycker det är lite hippi-varning på den jo ja... A, Å så kunde vi larvat på, och gått vidare till att snacka kosttillskott B-vitaminer.. Kisel, kalk -..Kalk! Bra att bo på Gotland då?! Tycker att ö-borna  har rätt så tjocka täta kaluffser! Har du varit på Gotland?... JOa, det hade rentutav blivit riktigt "trevligt". . .
Varför vill jag inte ha trevligt längre???? Varför har min  nya livshållning ettiketterat "trevliga" saker med varningstrianel?!
Har mitt kall att upplysa pop-folket till ett högre medvetande lett till att jag bara måste trycka ned dem i för tidigt åldrande och självförakt (p.g.a. att dom kastar bort sina liv på ett dansgolv). ? .

. ..Eller man kan ju samanfatta det med att -Proportioner- & tiden "lider" & händerna i ansiktet..!
Det är det här med proportioner/ (prioriteringar) . ..Man kan lixom inte komma tillbaks till barhänget efter 10år och säga.. -Jag har spelat in en singel! En pop-dänga.  MEN DET är det man KaN, och det är det alla vill att man skall ha gjort, ingen tycker det är roligt att man kokat ihop ett eget recept på hur man helt och hållet blir av med pop-suget inkl. livsglädjen på ett smärtfullt sätt för att bli en ödmjuk "Maxist" tillslut. . . /Nej, dom här senaste två meningarna sa jag inte, men det behövdes inte...

Slutade ändå med att hon såg rätt så sorgset på mig... Han var nog lite föÖör speciell...  Det var hemsk, att han kunde mörkna så där.. framför ögonen på mig.. såg det ut som hon tänkte.. . Men hon tog i hand både när hon pressenterade sig OCH sträckte fram handen igen då jag sa att jag nog var tvungen att gå... Så något fel måste jag gjort rätt ändå??? Eller finansmänniskor kanske är lite formella sådär.. nämen! hon var bra, artig, en fin tjej... Hennes hand förresten, var matchande varm.. och min kall av utebliven middag. Jag gick som jag brukade till toaletterna efter underliga konversationer, måste se mig i spegeln om jag verkligen håller samman, känner ju sig helt.... omstökad, näsan skulle lika görna kunna sitta där örat är och munnen mitt uppe på huvudet o.s.v.  Men vad ser jag ? Ingenting ? ingen av dom där flyttbara barack-bajorna hade spegel, hatar dessa formgjutna festival-plastboxar , ingen spegel??? Vad i..he´... Jag lämnade Trädgården omedelbart! Långpromenad till Centralen å hem.

Felet i den konversationen var att jag applicerade en |förutbestämd| konversation på fel person,, den borde hållits med någon svunnen vän, som jag var helt inställd på skulle dyka upp där! Säkert. Det var mycket underligt, ingen! Kanske har dom där 10 åren av uteliv "gett/givit resultat" så att säga, dom sitter hemma nu med egna familjer och o.s.v. så det är inte lika "givande" att vara ute.. .
Och hon.. . `Annett-Britt´...
Lika bra att jag gick.. . Enligt författaren Sanna Ehdin, i hennes nya bok som behandlar sexmissbrukare,, så hänger pengar, makt och sex ihop..>> /inget snack om det! enligt henne Ehdin/...<<  mja, så Annetten var väl en sexmissbrukare! >Hohahåååh,. Hon pluggade ekonomi/finnans... (som ja tidigare skrev) . . . ,. ..

Vad sa ?

Aja-nä-men vänner borde ju i alla fall ställa just den "Den frågan skulle jag själv ställt - frågan".
Det bådade ändå gott för mig, som det i.o.f.s. gör för det stora flertalet när dom är unga. TYP: i tonåren är alla poeter og GENIER.. (& fotbollsproffs). ..Men jag hade ju ändå av "egen maskin" S.A.S. utan någon "curling" från konst/musikhögskolor, som medför förmåner... (med lixom inbyggda utställningsmöjligheter/stipendier i.o.m. att man gått dessa)... hade jag komponerat musik och deltagit/musicerat på scen PÅ Sveriges främsta scener för den typen av tillställningar (Moderna dansteatern, Dansens hus, Kulturhuset m.fl. scener). Alltid i säsongs-programmen på de olika ställenas produktioner hade samtliga föreställningars tonsättare genomgått Kungliga musikhögskolan/ liknande.
. ..u,. .  .
-Vad hände nu då?.. . Jag vet inte!...  pratar jag om det här?!.  Det är som ett sorts bakgrundsbrus.. .
Att jag inte fick dom där stipendiumen jag sökte?! (-Har det med det här inlägget att göra. –Jo, det har det väl i allra högsta grad! Tycker faktiskt att jag kunde fått någonting, hade ju helt klart visat prov på att jag jobbade på,...Och så fortsatt det med den Moderatstyrda Försäkringskassetortyren, där man blev nollad igen . Och nu, anmälde intresse för en hyreslägenhet, blev jag kallad på visning? -Nehejdå! inte tro det. Din kötid är för kort och din inkomst för låg.) Att "det livet" tagit en konstig vändning, fast att jag ändå fortsatt rakt fram ?, ,,;i rätt fel riktning.. . -JA, det är ju det som är felet Max, att du inte ändrar på dig, anpassar dig!  –Njma, tycker ni ja....
Att försöka || behålla sig ||,.. ! . är det olagligt?


Började med att jag försökte gå ut och roa mig i "Sommarnattens leende" men så slutar det med Hitler?!!.. .  eh,,. Ett smått Woody Allenskt händelseförlopp... ..


. Att vara en "drömmare", jag går med på att kalla mig för det; "drömmare" allt för tydlighetens skull, men jag offrar i och med det mitt förstånd lite grand i vissas ögon, men det offret är jag beredd att göra, för i mina ögon är det ju dem (vilka dom?)som  är offer så det blir +/– 0. Dom dem dom (eller jag?) det där ständiga hotet. Tänker på det här med medborgarlön, borde inte vara en ouppnåelig dröm, borde finnas så att man slipper bli ett vrak i jakten på ett "normal läge".. . Så att man fick vara ifred!!!!..och inte i ett ständigt behov av sin familj om nu inkomsten är något oJäMn. 
/Finns en viss självklarhet i det rådande familjelandskapet.. klimatet?. .  i alla fall att ägna sig åt konst/musik/andlig verksamhet på olika sätt så, det känns ju bra... "Drömmen" är intatuerad i min själ. Simple as that! (om det tar bättre på engelska)  I´m a believer! I have a dream!.!!.. .  ???? - --JAHA, så blev man ovän med hela "vuxenvärlden" igen.. . .Och mina vänner hur är det med er? Nej, dom är ena riktiga drömmare dom med!..? Fast kanske lika bra att jag inte träffade dem på `Trädgården´, så får vi minnas varandra som vi var, då som 20 åringar och någon sorts genieR.





söndag 4 augusti 2013

Jag sa ju att jag sover dåligt...






....Läste igenom gårdagens inlägg i dag, efter en god nattsömn med hjälp av Flunitrazepam. Morgonen var god oxo , och Solen var Fantastisk i dag! Tack Gode Gud för det. Solsken påverkar en så oerhört, när man är gråmulen inombords.

"Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne."

..nja..

...Vet inte hur det är för er om ni kan gå igenom vilka mulna stålbad som helst??? ...Nä,. det tror jag inte.
Visst är det hemskt när man blir helt ställd av förvirring mitt i depressivitetens kalla hav. Man får försöka ha humor, äta humor, ta en stor portion humor; "-jag tar det med en stor portion humor" . . hm? så säger en del. Kanske jag äter för lite humor. . Dylan Moran är kul.... Och ibland är det roligare att ta en lösryckt scen ur sitt sammanhang, 17 sekunder räcker.. Jesus...  Jag relaterar till scenen på ett helt annat sätt än vad somegentligen är problemet... Han i sketchen sitter fast fysiskt... jag sitter fast psykiskt.

Aah

., inte bra att publicera blogginlägg utan att granska dem innan. Kanske ingen större skillnad i era ögon, men har rättat till texten lite,. .¨, ni behöver absolut inte läsa skiten igen.
Den texten. Behövde bara bikta mig rakt ut i tomheten. Ni får ursäkta mig, sån't händer.. ..RÄTT OFTA. ..Måste lära mig hålla ordning på mina ord som flyter runt kring vaderna på mig...



Mvh/ Men skit i det inlägget!


Förlåt






.




lördag 3 augusti 2013

Sönderslagen telefon + bakslag för stämbanden.



Operation röstreparation går dåligt, ett bakslag, ... .. Tänkte inte skriva om det här men... .. . eftersom sådana störande händelser (och liknande) är orsak till frånvaro och brusiga tankar. .. så. . .


Efter otaliga gånger då jag lugnt och civiliserat bett far och mor om hjälp med att ringa till psykiatrikern för att tala med honom om min medicin, mer "sömnmedel"/ ångestdämpande, för att själv... , vågar jag inte.. . .helt enkelt. Är rädd för att få en ny besökstid eller nått.. . ?. .  ,. Måste få hjälp av NÅGON att ringa!  .  Jag är ju fullkomligt... . ///////// LåsT

Efter ett par månaders diskuterande(och under den tiden helt utan Flunitrazepam) fick jag ett sådant fruktansvärt nervsammanbrott. För jag förstår faN inte vad som gör det så satans svårt att ordna detta?! Det är MIN MEDICIN,  jag behöver den för att komma i balans, kunna sova, få energi, så att jag orkar/vågar gå ut bland folk, etc.
Det receptet måste förnyas, psykiatern får inte skriva ut några större mängder åt gången av medicinen, den är för stark, (narkotikaklassad), farlig vid överdosering. Men vad görs.. ? . . . . .
Och speciellt när detta med social fobi + konversationströtthet har blivit (allt mer) och varit ÄR ett av mina största problem, det är jujust DÄRFÖR jag behöver de mediciner jag tar! Föräldrarna är de enda jag kan lita på att hjälpa mig med problem som dessa. Och det gällde ju inget oviktigt precis!?!... Så.. jag känner mig riktigt sviken.



Har ju en kamera så varför inte ta kort på det här oxo...


--Näääää, istället helt ?senilt (det är väl snällare att kalla någon senil, än för sadist, för det låter ju inte kul?) skall det sittas och argumenteras kors och tvärs att . ..-Mna, alla mediciner har  biverkningar -JO, jag vet men vad det gäller det här så..!.. . Behöver ¨hjälp¨ med insomnandet!!... -Det kan orsaka mer skada än nytta... -Vet, har läst om det.. men det är iNte så bra att intE få sova HELLER.......-Gå ut och rör på dig dagtid istället, ,. - .motionera! -Jamen,, man kan inte mortionera bort t.ex. sanningen om att så långsamt som Stockholms bostadskö maler kommer jag ju inte att få en lägenhet på åratal!! + massa andra tankar håller mig vaken,borde ju verkligen kunna somna, men hjärnan bara surrar på... Jag måste SÖVAS  ned. Och sömnen bibehålls också genom hela natten, man vaknar inte av några störande ljud då Flunitrazepamet är taget.
. .. ...Måste bero på att pappa tror att han har haft sjuksystern som jobbar där på psykiatrimottagningen som elev i skolan, han vill inte bli igenkänd?? m?mh?.. . -Förvisso, pappa har nästan haft halva Upplands Väsbys befolkning som elever, undervisat dem i Matematik, Kemi, Fysik, Biologi.. . När vi är ute och går tillsammans här så får han ofta hälsa på förvuxna elever till höger och vänster. Många har ju "åldrats till troll" så han känner inte igen dem heller, lite komiskt... -Vem var det där?
MEN i proportion till mitt mående så >spela roll< om han får lite skamset någon gång be om psykmedicin till sin soO0N.



Trevligt Fredags-mys ni kan prova där hemma... Kom igen! Ni får bara använda händerna, inga andra verktyg. -Psst, kretskorten är lite vassa... 
Sopade ihop den, hittade senare en stor bit till under kistan i hallen.


JA, Det slutade med att jag slog sönder den väggfasta telefonen, med full kraft. . .  Mitt i grälet gick jag runt och funderade på vad fan skall jag krossa för att sätta punkt på det här larviga bollandet fram och tillbaka. Ord fungerade ju uppenbarligen inte,.. något måste gå sönder (lixom accentuera) för att orden skall förstås, så himla primitivt.  Vi grälade oss genom rummen, nu stod vi i hallen... Där! Det självklara valet! Telefonen! Ta telefonen istället för någon oskyldig fruktskål eller annat...  Den telefoneN används ändå inte på rätt sätt, som jag ser det! & telefonuttaget sitter vägg i vägg med min sänG, precis på andra sidan. Jag sover i stort sett med den telefonen under huvudkudden, vilket är jäkligt jobbigt. Och ringer gör det inte sällan för tidigt,, samtal till far OCH mor,, VARPÅ vaknar. . Blev ännu mera övertygat att jag skulle slå sönder den när mamma sa att hon skulle ringa! "det röda" numret, Jaha!, varför inte ringa det "gröna"?!.. . Varför inte förebygga istället?? Nä man skall tappa fattningen och låsas in, så var det hanterat på ett bra sätt??!! Blev förbannat besviken på dem, jojojo dom är "gamla och trötta" och & och.. . .Men när det pratas i telefon med min syster titt som tätt , kunde dom inte... , (eller mina två ?storebröder?)förmedla, kommunicerat, snällt bett henne / (dom)kontakta ringa sjuksystern där da, eller vem som svarar.
>>>Jag pratar inte med någon nu. Jag är för psyktrött, jag sover för dåligt. jagjagjag .TY Har inget >>>Flunitrazepam<<< ... Och huvudet är fullt av krossade tankaR!
- SOVANDET -

Tankar som drar igång i skallen på så fort jag exempelvis väcks av att far går upp på toaletten klockan 03.40 ..precis då man lyckts somna vid 03.20.. åsså... ,.. eller dessa flygplan som landar och LANDAR på Arlanda någon mil bort... Sedan 2008 har dom kört med inlandnigs sträckan precis över våra hus p.g.a. ombyggnad av landningsbanorna. Skall preliminärt hålla på så till 2018!!! Och värst är det vid 06 på morgonen, sedan kan dom dåna på hela dagen ibland, fördjävligt för en (forna) EAM-komponist. Å Att man blir så beklämd över att det är aldrig jag som flyger / använder dessa plaaaan , aldrig , . Hade behöft komma ned till något hav med hög salthalt i vintras och legat och flutit/ sväva, . motionera I VARMT klimat, hade troligen då kunnat undvika denna retliga ischias eller vad fasiken som har hänt med min högra höft och ben det värker, kan inte böja mig riktigt! Jag behöver all den kropp jag kan få.. s.a.s., har så många uppgifter som min ande delligerar mig att utföra,.. tillryggalägga, men då >ryggfel< ???? ...... Mmh, finns mycket att ligga vaken och vända sig om i tankarna för. HUR skall jag kunna spara/få ihop pengar till en resa från isMörkret kommande vinter??!!??.. . NARKOS TacK.


Uttalar jag orden fel? Låter jag för glad i rösten? Jag kan tydligen inte kommunicera min smärta på rätt sätt, verbalt, och/eller min omgivning har inte inlevelseförmåga nog att inse mitt nederlag. Åtminstone inte förstå hurdan stor smärta jag upplever i proportion till mina (dolda?) ambitioner med detta liv. Vore livet bara att "vegetera" och vara glad över att man har `ett tak´.. -PJA, då lever jag ett 100% undebert amöbaliv! Men om man nu både av familj uppmuntrats och själv har lite andra önskningar, då är dessa levnadsvilkor horribla!!

• Har inte tänkt att knarka Flunitrazepam hela livet... Bara så att jag får ordning på min dyngsrytm •
• inkl. nerver! För vet, jag kan inte hjälpa mig själv just nu, jag bara "tanke-diskuterar" mig till döds •
• istället. Det blir ju så desperat när instinkterna är satta ur spel. När sängen inte blir den plats för • 
• återhämtning som kroppen behöver, utan bara en sömnlös plats som för en närmare min gravplats. •

Stämbanden?????.... Man kan få 'mentala ärrbildningar', om smärtcentrat i hjärnan "stimuleras" för mycket så blir det väldigt lätt-triggat tillslut. Så att man kan tro att man har trasiga stämband fast man inte har det. Men upplever det som att det har blivit något fysiskt, min röst brusar. Ochom jag inte får sova tillräckligt får mitt mentala aldrig tid att glömma/reparera mig/sig, utan enbart konstant fortsatt fokus på den s.a.s. ofrivilliga mentala ärrbildningens vakenhets verksamhet... sover ibland bara 3 timmar, det räcker inte. Jag är en 10-sömntimmarsmänniska egentligen. Vad anbelangar mina sönderskurna händer så var det ytterst reella ärr, dom har läkt hyfsat,. väl, men inte försvunnit helt än. Jag slog så att blodet skvätte.. . på två dörrar i hallen, mina byxor fick en hel del fläckar..... Tog i så hårt! Tror fingerlederna böjdes "fel¨ va, åt fel håll,, har sedan dess fått ANTINGEN en mental värk eller en reell ledvärk nu med, vet inte vad som är vad??

usch


Förresten tycker jag att det går att vända på det där med barn/föräldrarrollen... Jag/barnet har NOG varit för snäll mot mina föräldrar med handmålade grattulationskort och pressenter och diverse trevligheter & mitt/min sällskap/hjälp hela tiden så att dom inte har förstått att dom kanske har dåliga sidor dom med. Vad är det för stil att inte hjälpa en sömnlös son med sin medicinering??? ....Nej, dom är inte sadister, men varför skall det behöva bli så här?,.,  ... ....Telefonsamtalet ringdes, och nu har jag mitt –narkosmedel-. Efter 20min. blir armar och ben sluddriga och man somnar direkt. 

...Vi har alla våra problem, dom är fantastiska. Ja & Nej & Ja. Men ändå.. . ...

Mvh/ Sviken.. . ..i onödan.



Bloggarkiv

Om

Mitt foto
Sweden
Är så ledsen över min ojämna energinivå ?..någon obalans mellan dopaminet och noradrenalinet .. ?? som... Vilket får till följd att jag orkeslöst skriver på blobbinlägg som skulle skrivits och laggts ut för två/3/IV.. . månader -år sedan. •Händelserna måste komma på rätt plats även om inte jag hinner vara i tiden med min blobg. Kan då,nu hända att det kommer gamla "nya" skriverier som läggs in där dom hör hemma i tidslinjen, vilket gör det svårt för eventuellt intresserade att se dessa?.. ! ..eftersom dom inte ligger högst upp i bob-listan när man går in på doggen. Så därför gör jag som så.. Att jag publicerar det gamla "nya" senkomna inlägget överst, alltså dags dato.. . Så får det ligga där några dagar. . . tick tack tick´ SEDAN sÅ arkiverar, sorterar jag in det, dem på sin rätta plats >där>>då det inträffade, kanske fyra månader sedan..?. . Materialet må vara rörigt,. men moset måste åtminstone vara "tabelliserat"........ -Bara för att detta sega psyke inte är i fas, med nutiden, så blir det så. ~Så ni vet. Denna glodb kommer aldrig vara aktuell, riktigt... . .. men har heller inga ambitioner att vara någon "mode-oglbare".

-Vill du säga mig någonting? >>> skrivabrev@gmail.com

-

Etiketter

? ?PSYKOS? `*ETT TIPS*´ ˙Livet˙Efter˙Döden˙ 0 kr. Agatha Christie AI Akvarell Alexandra E Lindh Allkonstverket Alopecia Areata Ambient house Andlig utveckling Anhedoni Animerad film Apati Aphex Twin Arbetet Aromaterapi Art´s Birthday Party Astralplanet Atarax Ateljén Atypisk autism Aurélia Thierrée Australien Autechre Autismspektrumtillstånd Autodidakt Automatiserade tillvägagångssätt Avantgarde Balans i Tillvaron Barndomsminnen Basinkomst Beethoven Befriande! Behov Bengt Lagerkvist Benzo Besvikelse Bird By Snow Blod Blogga Boendet Bohol Boken Brian Eno Buchla Budskap Böcker Chaplin Chocolate hills Christopher Chaplin Circuit bending Clas Svahn Collage Cykla Dagboksanteckningar Dan Fröberg Dans Dansföreställning Databugg David Bowie Depression Dessa Huggormsyngel Detaljer Detektiv Djur Dokumentär Dopaminbrist Drill 'n' Bass Drömmar DU Död Döden EAM EarthCam Eklektiker Ekonomi Ekvatorn El Azizia Elektronik Elektronisk Elektronmusik Elijah Wood Ellinor Olovsdotter EMS Ensamheten Eteriska oljor Evigheten Existentiell ångest Facebook FAKTA Fantasy FAR FEL Film Filosofi Fixa idéer Flunitrazepam mylan Form Eko Foto Frihet Frustration Fullkorns underhållning Fylkingen Fysisk teater Fysiskt välbefinnande Fågel Färgterapi Försvarstal Försäkringskassan Förtydligande Förtätade intellektuella krumbukter GGGalgHuMoRRR Goombay Dance Band Gotland Gott Nytt År..? Grattis!!! Grubblerier GUD Habilitering HAT Helena Granström Hinder HITLER HJÄLP HSP Humor Hype Machine Hypnagoga Hallucinationer Hypnopompa Hallucinationer Hälsoprylar I natten Idioter IDM Iggy Pop InspiratioN Instrumentbygge Intervju INTJ-T Intrinsikalt värde Jacques Werup Jag . Är . Helt . Lugn . JAG ÄLSKAR DIG James Thierrée Jessica Mazzi Jesus Jim Henson Jonas Sjöstedt Josefin Nilsson Jukka Korpi Kirsty Hawkshaw Kläder KMH Kning Disk Komposition Kompressor Konsert Konst Konstnärliga tillvägagångssätt Konstnärsmaterial Konstteori Kontraproduktivt beteende Korg Polysix Krautrock Kreativitet Kritik Kvantfältet Kyle Bobby Dunn Känslodrabbat Kärlek Landsflykt Lars-Gunnar Bodin Laurie Spiegel Lazarus Leif Elggren Leonard Cohen Lhasa de Sela Libyen Linda Mazzi Liv Live elektronik Livet Ljudkonst Ljusdesign Ljusterapi Lotta Barlach Lou Reed Luftfuktare Lyrica M.C. Escher Magi Magnus V. G. Wallin Mat Matti Bye Mattias Olsson MBTI MDT Medicin Mellan hopp och förtvivlan Mental ohälsa Metafysik MIN STUDIO Modellandskap Moderatdjävlar Modulsyntar Montage/Ljus-Tavla MORD Mordförsök Musik Musikakustik Musikinstrument Muskelsvaghet Naturen talar Negativ stress Nervsammanbrott Nycirkus Ofrivilligt självmord Oljemålning ONDSKA Opus III Oro Orättvisa Panik Panikattack Papegoja Paranoia Paranormalt Performance Pionjär Plagiat Platform Stockholm Poesi Poirot Politik Politikerförakt Progressive house Promenad Protest Psykiatrin På promenad Pär Lagerkvist Radio Radioaktivitet Rave Recycle design Resa Richard D James Rita RYMDEN Rädslor Rösthallucinationer Sade Sanna Ehdin Scenkonst Scenografi Sci-Fi Serge Sheriff Siffror Sjukdom SJÄL-porträtt SJÄLEN Själens mörka natt Självmord Självobservation Skada Skrivande SkräcK Skulptur Skådespelare Släkten Smärtschema Social fobi Socialantropologisk undersökning SOLEN Sonar Stockholm Sorg Spikkudde Spökdjur Squarepusher Steampunk Stress Studioutrustning Svart Svek SY Symbolik Synestesi Synkronicitet Sång-texter Sändare & Mottagare Södra teatern Sömn TacK TACK för förståelsen ✯ Tankeläsning Tarsius Teater Teckning Teknik Teknikens under Teoretisk Fysik Text-ljudkomposition TID Till SALU Tokryck Tom Campbell ton i ton Tradera Trent Reznor TRÖTTHETEN TV Tvångshandlingar Tvångstankar Twin Peaks Tyskland Undvikande Utmattningsdepression Utrotningshotad Var GLAD Varför? Verkligheten Verklighetsflykt Vetenskap Victoria Chaplin Visdom Voxra Vånda Vänskap Värmerekord Växter Wendy Carlos Woody Allen www Ångest Ångestnivåhöjning Återkallandet av kraft
.

Hela ditt trasiga psyke... .. . Slut ögonen • • och - - stirra in i musiken.


Klicka På - HhÄäRr - pÅ för att komma till listan för att lyssna.
.
Konst bloggar BlogRankers.com Blogglista.se Konst Kultur
Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se
Nätets bästa sajter!
Blogg Topplista
Twingly BlogRank 1000länkar.com - gratis länkkatalog

Translate this site......!!!!!!!

• °